Tokom svoje bogate karijere pjevačica Jelena Tomašević snimila je neke od najljepših pjesama u domaćoj diskografiji, a malo ko zna da je zbog svog supruga odbila da snimi jednu pjesmu.

Ipak, kako je svojevremeno ispričala, numera „Da mi je da mi se vrati“ ponuđena joj je u periodu kada je raskinula sa Ivanom Bosiljčićem.

–Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to, da li treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je i rekao mi da mi je napisao jednu pjesmu. I pusti mi on pjesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“, a ja mu kažem da ne dolazi u obzir da ja njemu pjevam stihove ‘Da mi je da mi se vratiš’– ispričala je Jelena kroz smijeh.

Ipak, Jelenina priča imala je sretan kraj. Osim što se pomirila sa Ivanom sa kojim i danas uživa u sretnoj ljubavi, pjevačica je snimila numeru „Da mi je da mi se vrati“ koja je postala veliki hit.

–Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pjevam ovu pjesmu. I prođe neko vrijeme, mislim oko dvije godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem ‘E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpjevala’. Kada je čuo pjesmu, Ivan je bio oduševljen i odmah mi je rekao ‘Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?‘- objasnila je pjevačica.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst