Iako su njeni prijatelji u medijima pokušali da demantuju saznanja da je pevačica viđena u jednoj beogradskoj narodnoj kuhinji kako uzima hranu, ekipa Kurira je nakon toga porazgovarala s komšijama Bebi Dol na Vračaru. Oni su navodno sve to potvrdili i izneli još novih detalja o njenom privatnom životu.

ATA Images

Bebi Dol se hrani u narodnoj kuhinji…

Javnost je i dalje šokirana, što i ne treba da čudi, s obzirom na to da je poznato da Bebi Dol ima dugogodišnju uspešnu karijeru, tokom koje je napisala brojne hitove, a od čega dobija i tantijeme za autorska i izvođačka prava koje nisu male. Svima je i dalje čudno kako je Bebi dospela u ovu nezavidnu materijalnu situaciju, te da maltene nema šta da jede.

Kako navodno kažu ljudi iz pevačicinog bliskog okruženja, Bebi je čim joj je tetka preminula iz njenog stana pokupila sve vredne stvari, među kojima i određenu količinu nakita i dragocenosti, i sve odnela u jednu zalagaonicu u centru Beograda. Ona je tamo navodno zatražila zajam od 300 evra, koji su joj oni dali uz dogovor da kamata bude 20 odsto mesečno, sa rokom otplate od 90 dana. Kako se nakon navedenog roka nije javljala niti dolazila da reguliše dug, zalagaonica je automatski postala vlasnik tih dragocenosti, koje su oni procenili na preko 3.000 evra, te su ih kasnije preprodali po znatno nižim cenama nego što vrede.

ATA Images

Bebi Dol je stalno menjala brojeve telefona kako je ne bi pronašli oni kojima duguje…

Pored toga, Bebi se navodno mesecima nije javljala prijateljima na telefon i u međuvremenu promenila i broj koji je godinama koristila. Prema priči jednog od njenih prijatelja, glavni razlog bio je to što je htela da se posveti brizi o tada bolesnoj tetki i majci Magdaleni, ali to nije tačno. Prema saznanjima Kurira, ona je navodno promenila broj kako njeni prijatelji i poznanici od kojih je takođe pozajmila novac ne bi mogli da je pronađu i traže ono što im je mesecima dugovala, te je tako pokušala da zavara tragove gde se zaista nalazi.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst