Sinoć u Beogradu veliki solistički koncert održao je Petar Grašo i time zaokružio i više nego uspješnu koncertnu turneju. Tokom nešto više od dva sata spektakla koji je pripremio za ljubitelje njegove muzike, podršku iz prvog reda pružala mu je supruga Hana Huljić.

Foto: Ata images

Iako su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja djevojčice Albe, Hana ovaj događaj nije mogla da propusti te je kćerku ostavila u sigurnim rukama dok je ona uživala slušajući supruga kako pjeva njegove najveće hitove u glas sa prepunom Štark arenom. Prije samog spektakla Petar se obratio prisutnim novinarima, a društvo mu je pravila upravo Huljićeva kćerka, što je slobodno se može reći, presedan s obzirom da ne vole zajedno u medijima da se eksponiraju.

– Mnogo mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al’ on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam – kazao je Grašo okupljenim pripadnicima sedme sile pred izlazak na binu.

Foto: Ata images

Grašo i Hana uživaju u svojoj ljubavi i ne obaziru se na brojne spekulacije koje se provlače po regionalnim medijima, njihov odnos je stabilan i harmoničan, što su sinoć i dokazali.

Koncert Petra Graša ispunio je očekivanja svih posjetilaca, a pjevač će ovo veče pamtiti do kraja života.

(express/svet)

The post Zaljubljeni kao prvog dana: Petar Grašo i Hana Huljić zagrljeni pozirali fotoreporterima, otkrili istinu o braku appeared first on Express.

Original Article