Nastup Amila Bišćanina sa nestrpljenjem se iščekivao u emisiji “Nikad nije kasno”, a kako se zna da on voli da pjeva pjesme Halida Bešlića i ovog puta nastao je vatromet emocija u studiju.

– Halidove pjesme su ljubavne pjesme posvećene damama. Ovu pjesmu sam posvetio damama i naravno svojoj supruzi kojoj sam posvetio te riječi – iskren je Amil koji je nakon pojavljivanja u šou „Nikad nije kasno“ stekao još veću popularnost za koju tvrdi da mu imponuje.

– Svi ti fanovi koju su me pratili prije navijaju za mene, hvale me. Rezultat toga su moji mnogobrojni nastupi koji su sada sasvim drugačiji nego prije, što meni godi i čast mi je da se pojavim kod svih koji me pozovu – kaže Bišćanin.

Foto: Munja

S obzirom da se muzikom bavi dugi niz godina, a učešće u emisiji je samo kruna njegove karijere, ostaje pitanje hoće li snimiti album.

– Pripremam album, u razgovoru sam sa Draganom Stojkovićem Bosancem i velika mi je čast da sam u društvu takvog čovjeka i ljudi sa kojima on radi. Ja se nadam da će tu biti lijepih pjesama poput ovih Halidovih, ali u mom izvođenju. Sa tim pjesmama čije je aranžmane uradio Bosanac ja sam zaradio svoju kuću i sve što danas imam – iskren je Amil.

(Express/ Grand)

Originalni tekst