Voditeljka je ispričala detalje karijere koja je počela pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama

Sanja Kužet važi za jednu od najpopularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a jednom prilikom je ispričala kako je počela da se bavi novinarstvom.

 Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio – rekla je Sanja Ognjenu u emisiji “Amidži šou”. 

Ognjen Amidžić je kasnio na snimanje i tada su joj kolegice iz režije okačile bubicu i dale instrukcije na koji način da započne emisiju dok ne stigne voditelj. 

printscreen

 

 Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: “Je l’ možeš ti samo da zameniš Ognjena?”, ja kažem: “Ali, ja sam gost”, kažu oni meni: “Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on”. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera – objasnila je Sanja.

Printscreen You Tube

 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst