Pevač je prokomentarisao sebe kao životnog saputnika, a tom prilikom otkrio je dosad nepoznate detalje.

Haris Džinović, nakon razvoda od Meline, spreman je za novu ljubav, a po svemu sudeći, njegova buduća draga imaće težak zadatak ne bi li zadovoljila njegove prohteve.

Naime, folker ne krije da zna svašta nešto da radi po vili na Senjaku u kojoj stanuje sa sinom i ćerkom.

– Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan – rekao je Haris nedavno.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano – dodao je on tom prilikom.

Haris se, takođe, osvrnuo i na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

Foto: ATAimages

 

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa se osvrnuo na bivšu.

– Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tada Haris na TV Prva.

sledeća vest

Originalni tekst