Jelena Karleuša obeležila je i 2023. godinu, a u Novu je ušla prepoznatljiva po svom britkom jeziku i obračunala se odmah sa svima koji su s njom vodili ratove, ali je imala šta da kaže i onima koji su joj dragi. Posebno se obratila Saši Popoviću, Aleksandri Prijović, Dragani Mirković i Milici Pavlović.

Između ostalog, JK je imala i nekoliko novogodišnjih želja za njih, a u nastavku su i saveti za Draganu Mirković, Milicu Pavlović, Aleksandru Prijović i Sašu Popovića.

Foto: Miloš Miletić

 

Dragani Mirković: Brutalnu turneju i ljubav

Foto: Dejan Milićević

 

– Dragani Mirković bih poželela brutalnu turneju, rasprodate arene i ono najbitnije – ljubav. Da nikada ne plače, i da plače samo od sreće. Da se samo smeje i da što više igra i peva. To je njena prava sreća i život. Što više fanova, a ima ih najviše. Ona je ostvarila sve svoje snove. Želim joj i seks. Ne mogu nekako da je zamislim u nekoj seks-akciji. Izvini, Dragana, ne znam šta mi je.

Milici Pavlović: Uspešne koncerte i odmor!

Foto: Senorita Music

 

– Milici Pavlović bih poželela… Ono što bi svaka žena ženi kvalitetno poželela. Šta mislite da sam joj poželela? Uspešne koncerte, da se što manje nervira jer je stalno pod nekim stresom i u haosu. Ona je kontrol frik i nikako da se opusti. I jedan dobar odmor.

Aleksandri Prijović: Jednog interesantnog stilistu

Foto: Printscreen You Tube

 

– Prija je ostvarila sve za tri života, nemam šta ja njoj puno da poželim. Njoj uopšte ne moraju želje da se ostvaruju. I previše ti je, Prijo, ovo što si dobila u ovoj godini. Nemoj više da budeš neskromna. To ti je, što ti je. Poželela bih joj jednog interesantnog stilistu, koji bi napravio neki koncept i koji bi prilagodio kostime njenim pesmama. Ne znam koliko je ona za to. Ona je mirna i možda nije za to, ali ja gledam sve kroz sebe.

Saši Popoviću: Zahtevam da mi se izvini

Foto: ATAIMAGES

 

– Zahtevala bih da mi se izvini za sve ružne reči koje je za mene u više navrata izgovorio u poslednje vreme. Da kaže da to nije istina i da jednom zauvek prizna da sam ja bila faktor najveće gledanosti i najvećeg hajpa „Zvezda Granda“. Poželela bih mu da mu se opet desi zlatna era i da neko kao ja uđe i napravi opet tu magiju, ali teško.


Od ovoga ne može više seksi! Guza u prvom planu, trake preko grudi! Karleuša raspametila Crnogorce u najluđoj noći! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst