Izgled pjevačice Kaje Ostojić decenijama unazad privlači pažnju javnosti gdje god se pojavi.

Svojom vitkom figurom i glasom koji osvaja, nemoguće je ne primijetiti je. Poznata pjevačica je nedavno na svom Instagram profilu podijelila sa svojim pratiocima sliku iz djetinjstva, na kojoj je imala svega 8-9 godina, sa opisom: “Mali pozdravčić iz nekih ljepših vremena”.

Ono što je na slici upečatljivo i ono što se tokom decenija nije mijenjalo to je njen prepoznatljiv osmijeh koji je od tada, pa do danas ostao isti i nepromijenjen. Po njemu je postala poznata, pa je tokom godina pored njene ljepote i talenta postao njen zaštitini znak.

ŽENE GA PROGANJAJU: Isak Šabanović progovorio o popularnosti

Katarina Ostojić se na muzičkoj sceni pojavila početkom 2000-ih godina, i svojim stasom, ali i glasom osvojila srca publike.

Od svoje prve pjesme koja je postala veliki hit “Nemoj da me zoveš ljubavi” nakon koje je postala poznata široj javnosti, osim glasom, skrenula je pažnju i svojim izgledom, koji je nastavila da njeguje do današnjih dana. Ona važi za ženu koja već godinama unazad svakodnevno vježba, što za rezulatat ima figuru manekenke, koja je u top formi, pa pjevačica u 39. godini izgleda bolje nego ikad.

(Express/Espreso)

The post ZADRŽALA JE DOBRO POZNATI LIK: Znate li ko je pjevačica sa slike? appeared first on Express.

Original Article