Bivši učesnik „Zadruge“ Nenad Lazić Neca otputovao je u Tursku na operaciju želuca koja je juče izvršena, a nakon toga on se požalio da ima bolove i mučninu.

On se najpre oglasio na Tik Toku i objasnio da je operacija završena:

Foto: Instagram prntscreen

 

– Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće – kazao je Neca na društvenim mrežama, pa otkrio da mu se slošilo čim se probudio.

– Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje… Biće sve okej. Volim vas – poručio je potom uz fotografiju iz bolnice.

Foto: Tik ok prntscreen

 

Neca je svoje pratioce obaveštavao od samog odlaska u Tursku: 

– Pozdrav, dragi moji, evo me sad na gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu. Javljam vam sve! Budite jaki za mene! – kazao je Lazić i tada dodao:

– Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam – govorio je bivši učesnik „Zadruge“ ranije na mrežama.


Đorđe David nakon tragedije nije seo za volan: Pevač sav iscrpljen i bled usnimljen u centru grada

sledeća vest

Originalni tekst