Za nama je i više nego burna epizoda takmičenja „Zvezde Granda“, a u toku duela Omara Džaferoskog i Sameda Džela, Marija Šerifović i Viki Miljković ušle su u žestoku raspravu!

Naime, nakon što je Miljkovićeva Omaru dala glas, posavetovala ga je i da malo smrša, što se njenoj koleginici nimalo nije dopalo, te su pale i teške reči.

Omare, presudile su nijanse, kod tebe mi je bila bolja emocija. I u prvoj (pesmi) i u akapela pevanju. Ali ti sada kažem jednu stvar, ukoliko do sledećeg kruga ne budeš smršao… – kazala je Miljkovićeva, pa se Šerifovićeva brzo nadovezala rečima:

To se zove diskriminacija.

Ne, apsolutno je podržavam. Tako je, Viki – dobacio je Đorđe David.

To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu – odgovorila je onda Marija.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Samo hoću da kažem da postoje načini kako se to kaže da se sprovede u delo. Dakle, Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži, nemoj. A ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati, pevati, onda izvoli. A ne „nećeš da dobiješ moj glas ako ne smršaš“, gle, u slamenom šeširu. Daj bre, šta znači to? – nastavila je ona.

Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto? – pitala ju je Viki.

Ma, neću, zato što lupaš gluposti i to je nevaspitano. Za to bi u Americi išla u zatvor, srećom pa nismo tamo. ‘Ajde vodite je u ono njeno selo… – nastavljala je Marija.

Prestani, nisi u pravu. Prvo, da prestaneš da vređaš, gospođice Marija – odgovorila joj je Viki, ali se situacija nikako nije smirivala.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

– Pa, ti si kandidata uvredila na nacionalnoj frekvenciji. O čemu ti pričaš, budalo? – nastavila je ona.

Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji koliko znam nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dva, tri kilograma, jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama – objašnjavala je Miljkovićeva.

Ćuti, bre, ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O, Bože! To prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave, jer ne znate da pevate – uzviknula je Marija.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Potom, u žestok razgovor uključio se i Saša Popović.

Kada je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona – kazao je on, pa dodao:

Želim da kažem nešto gledaocima. Ovo je peti krug, u četrnaestom krugu je finale, pazite koliko su kandidati napredovali. U petom krugu treba nekoga da izbacimo, pa treba u šestom, osmom, devetom, desetom i tako dalje. Prema tome, biće sve teže i teže.


(VIDEO) Učesnici

sledeća vest

Originalni tekst