Još od karantina Milena Kačavenda i Sanjin Horvat su bliski, a sada iz dana u dan provode sve više vremena zajedno.

Tokom rijalitija, njihov odnos je postao zanimljiv kako zadrugarima, tako i gledaocima. Svaki njihov pokret se prati.

Kako Sanjin već ima devojku, njega ovaj odnos dodatno remeti, zbog čega je učesnik došao u iskušenje da napusti rijaliti.

Sada je osvanuo video, gde Horvat traži da potpiše ugovor i napusti Elitu, jer nije u stanju da se nosi sa pritiskom, ali i da odoli iskušenju.

Učesnik Elite žalio se cimerima i otkrio im svoj plan, dok su ga oni ubeđivali da treba ostati i boriti se, s obzirom da se ne pruža mnogima prilika da budu deo ovakvog rijaliti formata.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Da li prepoznajete bivšeg zadrugara? Sada ne liči na sebe, izoperisao je celo lice i nabacio koje kilo više

sledeća vest

Originalni tekst