U kuhinji ružičaste televizije krčka se nešto do sada neviđeno na našim prostorima, a osim brojnih noviteta u samom rijaliti formatu ”Elita”, dolaze i brojna druga osveženja.

Naime, ono što je novo jeste to da u provereni voditeljski tim ”Zadruge” koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, stiže pojačanje, a mi vam ekskluzivno otkrivamo i ko je u pitanju! Ona će pleniti svojom lepotom i harizmom, a takmičare će rešetati opasnim pitanjima.

Foto: Dejan Milićević

 

Nova voditeljka rijalitija ”Elita” je Maša Mihailović. Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

Foto: Dejan Milićević

 

Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ”Elite” i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja – poručila je nova voditeljka TV Pink Maša Mihailović.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Preminuo takmičar

sledeća vest

Originalni tekst