Čuvena pjevačica Nada Topčagić trenutno boravi sa svojim suprugom na Tari.

Oni su planirali da uživaju u lijepim februarskim danima, međutim, to se nije dogodilo. Njenom mužu desila se nezgoda kada je pao i zdrobio zglob desne ruke.

Mi smo kontaktirali Topčagićevu kako bismo saznali više detalja o ovoj nezgodi. 

  • Stigli smo na Taru kasno, oko 10 uveče i Zlatko je krenuo da otvori kapiju, iako sam ga upozoravala na led, nastavio je po svom i desilo se šta se desilo, zdrobio je zglob desne ruke – započela je Nada priču za Alo!, pa nastavila: 
  • Odmah smo se javili u dežurnu službu u Bajinoj Bašti gdje je snimio zglob i gdje su ustanovili da je povreda ozbiljna i da treba da idemo u Užice ili Beograd, ali to u tom trenutku meni nije bila opcija, jer ja nisam htjela. Gledali su nas kao Indijance. Policajci su došli po protokolu i u tom trenutku je Zlatko izjavio da sam ga gurnula, nisam mogla da vjerujem šta slušam, ali mislim da su policajci vidjeli s kim imaju posla – otkriva pjevačica, koja priznaje da im ni povreda nije pokvarila odmor:
  • Dok smo čekali ne pregled slikala sam Zlatkovu ruku i poslala čuvenom ortopedu sa VMA- a koji je odmah rekao da će morati da se operiše, ali da on trenutno nije u Srbiji. Mi smo i dalje na Tari, već pet dana od povrede, ali kada se vratimo u Beograd vjerovatno ću tražiti ortopeda koji je operisao Deu Đurđević. Povreda je ozbiljna i jasno je da će morati da operiše ruku – kaže Nada.

(Express / Alo.rs)

Originalni tekst