Majka rijaliti učesnice mnoge je nasmejala pismom koje je objavila, a koje je njenoj mezimici napisao Lazar Čolić Zola.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su burnu vezu u rijalitiju i van njega, a sada smo mogli da budemo svedoci koliko je on nju voleo.

Marija Kulić je, naime, pronašla pismo koje je Zola napisao Miljani i objavila ga na društvenim mrežama, a u nastavku pročitajte šta u njemu piše.

Foto: ATA Images

 

– Ponekad pomislim da je sve ovo san, ponekad sumnjam da samo u snovima čovek može biti kao ti. Kao što napisah, ponekad pomislim, ponekad verujem, ponekad sumnjam, ponekad želim, ponekad to osećam, ali svake noći pre nego što zaspim sam zaista siguran u to. Prošlo je brzo ovih 90 dana, kao što znaš, u životu sve što je lepo brzo prođe, ali moj osećaj je da naša ljubav neće nikada proći, naša ljubav je mnogo jaka, velika, pomalo čudna, ali baš zbog toga ja sam siguran da je večna…Ti si neko za koga ceo svoj život želim da se borim, ti si neko koga svaki dan želim da osvajam bez obzira na to što te imam, ali isto tako si ti neko ko je moj život učinio posebnim.

Foto: ATAIMAGES

 

– Oduvek sam mislio da je zalazak sunca nešto najlepše, ali onda si se pojavila ti, Miljana – moja slatka rana i dokazala mi da od tebe ništa na svetu nema lepše. U ovih 90 dana smo imali lepih i tužnih trenutaka, a ja sam neko ko pamti samo ono lepo i ovom prilikom želim da ti se zahvalim što si mi pokazala ovoliku ljubav. Hvala ti za svaki pogled tvoj upućen ka meni, jer imaju težinu da ova ljubav bude velika, hvala ti za svu pažnju ovog sveta koju mi poklanjaš, hvala ti ljubavi što si moja… Izvini ako te nekad zabole noge zbog mene, ali zaista neprestano koračaš mojim mislima. Tvoj Zola – pisalo je u pismu koje je Marija objavila na društvenim mrežama.

Paparaco! Elena Kitić

sledeća vest

Originalni tekst