POLjSKA će od sutra zabraniti ulazak putničkim vozilima sa ruskim registarskim tablicama, objavio je poljski ministar unutrašnjih poslova Marijuš Kaminski.

ЗАБРАЊЕН УЛАЗ: Пољска више не пушта аутомобиле са руским регистарским ознакама

Foto: pixabay

– Ova zabrana primenjivaće se od sutra na poljskoj granici, a stupa na snagu večeras u ponoć – citirala je poljska državna agencija PAP reči ministra Kaminskog koji je govorio na pres konferenciji u gradu Terespol na granici sa Belorusijom.

Kamionima sa ruskim oznakama još ranije je zabranjen ulazak u Poljsku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

PROPALI RAZGOVORI U BRISELU: Kurti sve odbio!

UPRAVO su završeni razgovori delegacija Beograda i Prištine u Briselu, i prema našim informacijama, nije postignut nikakav dogovor pošto je premijer privremenih institucija Aljbin Kurti sve odbio.

14. 09. 2023. u 13: 43

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLJENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

NEVEROVATNO ŠTA JE OBJAVLjENO U BRITANIJI! Novak Đoković ovakav tekst o sebi nije video u životu

To što je Novak Đoković osvojio Ju-Es open 2023. i tako 24. put podigao grend pehar oduševilo je mnoge. Najnovije vesti o njemu bile su pune hvalospeva, ali, malo ko je mogao da očekuje da će jedan od najčitanijih britanskih listova, “Dejli telegraf”, perom svog najpoznatijeg sportskog novinara, Olivera Brauna, Novaku posvetiti kolumnu koja će se pamtiti. Prosto, nije Velika Britanija tlo poznato po afirmativnom pisanju o srpskom asu, ali… Izgleda da i tamo neki novi vetrovi duvaju. Nole se za to pobrinuo.

12. 09. 2023. u 16: 03

Originalni tekst