Iako se Dragan Stojković Bosanac veoma rijetko u javnosti pojavljuje sa svojom ljepšom polovinom Dunjom, pjevač gotovo da svaki trenutak iskoristi da pozdravi svoju suprugu.

Uprkos tome što je publika ne poznaje, iz Bosančeve priče i ona je uz Stojkovića i Džidžu postala njihova miljenica, a posebno poslije simpatične angedote koju je harmonikaš ispričao.

-Moja Dunja je jedna stvarno divna osoba, ne što je moja, ali mi smo se u startu, kada smo se uzeli dogovorili smo se nešto i shvatila je tada jednu stvar. Ona je radila kao ekonomista u jednom brodogradilištu na Novom Beogradu. Sjećam se svirao sam u hotelu Jugoslavija i ona je mene pitala: „Kada ću ja nekada da dođem u resort, da budem malo tu, da izađem i ja?“ Ja sam njoj rekao: „Znaš šta Dunja, možeš kada god hoćeš, a ja ću pošto sviram u subotu uvečer u ponedjeljak da idem sa tobom na tvoje radno mjesto u tvoju kancelariju. Da li ja mogu da sjedim s tobom tu, a ona mene pita pa kako ću?! Pa šta ćeš ti meni na poslu?!- ispričao je Boske kroz smijeh, a potom nastavio:

-U startu je onda shvatila granicu, da je to moj posao, da ja ne idem u provod, što je provod kod mene kad sviram, to je neka druga priča. Tako da ja pozdravljam moju ljubav jedinu- objasnio je Dragan i nasmijao cijeli studio.

(Categorical/Huge)

Originalni tekst