NOVI Forma Ideale salon, šesti po redu u Beogradu, svečano je otvoren u okviru poslovnog dela Sava Centra, na Novom Beogradu, uz prisustvo medija, poslovnih saradnika i prijatelja influensera, kao i mnogobrojnih posetilaca.

„ЗА СВАКИ ДЕО ВАШЕГ ДОМА, У СВАКОМ ДЕЛУ БЕОГРАДА“: Отворен нови салон Форма Идеале у пословном делу Сава Центра

Foto: Promo

Na prigodnom obraćanju medijima, prijateljima i saradnicima predstavljena je kompanija Forma Ideale, kao i samo neke od novina koje su obeležile početak ove 29. godine poslovanja kompanije. Pored predstavljanja novog asortimana, prisutnima je omogućen i pogled u Forma Ideale „metaverse“, odnosno virtualnu šetnju kroz ambijent opremljen Forma Ideale nameštajem.

Na samom otvaranju u organizovano je i malo takmičenje influensera, prijatelja kompanije, prilikom koga je osvojen vaučer opredeljen opremanju Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj.

U novom, 43. po redu salonu Forma Ideale u Srbiji, koji se prostire se na skoro 2.600 metara kvadratnih izložbeno-prodajnog prostora dostupan je deo asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo asortimana partnerskog programa, veliki izbor laminata, tepiha, rasvete i dekoracije, kao i malih kućnih aparata renomiranih proizvođača.

Sve posetioce od 25. do 28. aprila očekuje velika akcija povodom otvaranja – 100 artikala uz popuste i preko 60% i dodatnih 5% uz Loyalty karticu, na već snižene akcijske cene.

Novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra biće otvoren za posetioce svakog dana u nedelji od 9 do 21h, osim nedelje kada je salon za kupce dostupan od 10 do 21h.

Foto: Promo

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva tržišta i odgovaranja na njih.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa oko 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji. Razgranata maloprodajna mreža obuhvata 44 salona (računajući i internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 60.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

Foto: Promo

Tokom 28 godina rada proširen je prostor za poslovanje i na svetska tržišta, što je rezultiralo da kompanija Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 450 donatorskih aktivnosti do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst