Na samom početku meseca, od 2. aprila, Merkur će ući u svoju retrogradnu fazu, pozivajući nas da usporimo i dva puta razmislimo pre nego što donesemo važne odluke.

Tokom retrogradnog Merkura, uobičajeno je da iskusimo kašnjenja, nesporazume i potrebu da ponovo pregledamo ili revidiramo svoje planove i komunikacije.

Strpljenje je ključno

Ovaj period zahteva strpljenje i razmišljanje, podstičući nas da pogledamo unutra i preispitamo svoje ciljeve, razgovore i način na koji se izražavamo. To je dragoceno vreme za introspekciju i korekciju, što nam omogućava da izađemo sa jasnijim namerama i poboljšanim strategijama za napredovanje.

Tanzit retro Merkura u Ovnu donosi dinamičan vid komunikacije, uparen sa potencijalom za duboki lični i kolektivni rast.

Foto: Shutterstock

 

Prihvatajući smelost ovog perioda, a da pritom budemo svesni njegovih izazova, možemo da se krećemo ovim tranzitima sa gracioznošću i maksimalno iskoristimo mogućnosti koje oni predstavljaju za efikasnu i transformativnu komunikaciju.

Usporavanje

Važno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije nužno loš, već predstavlja vreme za usporavanje i priliku za rast i transformaciju. Koristeći ovaj period kao vreme za samopromišljanje i planiranje, možemo iskoristiti njegove potencijale za lični razvoj i napredak.

Retorgradni Merkur najjače će udariti Ovnove, Jarčeve, Rakovi i Vage. 

Mesec ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuje pozitivan preokret

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst