Amir Kazić Leo će udovoljiti željama obožavatelja i na CMC festivalu u Vodicama predstavi novu pjesmu ”Pola čovjeka”.

-Volim pozornicu, ali u zadnje vrijeme sam se ulijenio. Iskreno, totalno me razmazio život u Istri, no kad se pojavim na sceni, vidim koliko je publika željna moje pojave, emocije i pjesme. Morat ću se više aktivirati pjevački-govori pjevač.Tekst je napisala Alka Vuica, a za muziku je zaslužan Leo.

 -Mi smo super ekipa, a bit će lijepo doći u Vodice. Posljednji put sam bio prije dvije godine – dodaje pjevač.

Leo je 32 godine u sretnom braku sa suprugom Bibom, a obožavateljice redovito komplimentiraju njegov izgled.

Foto: Sandra Simunović/Pixxell

– Imam nesavršenosti, ali ih prekrijem . Mislim da su za mladenački izgled najzaslužniji geni, no opet, s druge strane, bitno je pripaziti na sebe. Fizički se aktivirati – priča Leo.

Pjevač je fizički prepoznatljiv po bujnoj smeđoj kosi te, osim farbanja, kaže da ne koristi druge tretmane ljepote, a potrebu za estetskim korekcijama još ne osjeća.

– Samo kremom mažem lice ujutro i navečer, malo ofarbam kosicu jer ima dosta sijedih, razmišljao sam i da skroz budem sijed, ali prijatelji frizeri kažu da još malo pričekam s tim. Mislim da bi me sijeda kosa totalno promijenila, pa ću čekati. Zadovoljan sam izgledom. Radim onako kako se osjećam i još nemam potrebe za botoksom, ali ko zna, možda jednog dana – zaključuje Leo.

(Express/ 24sata)

Originalni tekst