Fudbalski klub Crvena zvezda osvojila je šampionsku titulu, a na sinoćnjoj proslavi ugostili su mališane iz škole fudbala „Božur“ iz Velike Hoče i Orahovca.

ЗА РАДОСТ МАЛИШАНА: Деца из Велике Хоче и Ораховца посетили стадион Рајко Митић

FOTO: PO Orahovac

U organizaciji Privremenog organa opštine Orahovac juče su na stadionu Marakana, na poziv FK Crvena zvezda, deca iz škole fudbala „Božur“ iz Velike Hoče i Orahovca bili gosti na utakmici na kojoj je Zvezda proslavila osvajanje šampionata Srbije u Fudbalu. Na veliko zadovoljstvo deca su na teren izašla sa igračima obe ekipe, pre početka meča. Mališani su se tokom posete stadionu „Rajko Mitić“ fotografisali i sa legendom crveno-belih Duletom Savićem.

Deca će danas biti gosti FK NIKA kod čijih su članova i prenoćili. Za danas je zakazana prijateljska utakmica sa školom fudbala FK Nika.

Nakon ovog susreta, deca će se vratiti kući.

Podsetimo, Crvena zvezda je sinoć savladala Čukarički 4:1, a nakon meča upriličena je proslava titule, najpre na stadionu „Rajko Mitić“, a potom i na Kalemegdanu.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad „delije“ slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst