Za takmičarku koja je tokom učešća iznela niz šokantnih detalja iz svog života rijaliti je završen.

Nedelja je u rijalitiju „Elita“ rezervisana za izbacivanje, pa je tako sinoć takmičarka sa najmanjim brojem glasova, Sneža Jovičić, poznatija kao Kušadasi, zauvek napustila imanje u Šimanovcima. 

Ona je u rijaliti ušla sa dečkom, Darjanom Radomirovićem, sa kojim je raskinula tokom učešča, a onda su se pojavile brojne optužbe na njen račun. 

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Sneža Kušadasi je odgovarala na tvrdnje koje je o njoj javno iznosio njen partner, a onda šokirala priznanjem da je imala trojku, i to sa njenim dečkom i njegovim najboljim drugom.

Po napuštanju imanja u Šimanovcima najpre je govorila o raskidu sa Radomirovićem.

 Ja sam bila iskrena u svakom trenutku, počeo je da flertuje sa Sarom Marbeljom, sa Miljanom… Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada sa drugim ljudima – rekla je Snežana.

Foto: Youtube printscreen

 

Na pitanje da li je Radomirović našao naivnu i glupu kako mu je Sneža u jednom trenutku poželela, sada već bivša učesnica „Elite“, je odgovorila:

– Našao je agresivnu i histeričnu, mislim na Miljanu, nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: „Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu“, nisam srela goru osobu od njega i Marinkovića – zaključila je Jovičićeva

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst