AKTUELNO

Horoskop

Za njih GODINA počinje sa TENZIJOM, ali ova TRI ZNAKA doživeće potpuni PREOBRAŽAJ, život im se menja iz korena

Izvor: Pink.rs, Foto: Pexels ||

Mlad Mesec u Jarcu od 2. januara podstiče nas da donosimo čvrste odluke o stvarima koje želimo promeniti.

Kako se odluke ne bi propale, podsetimo se da ostvarenje tih odluka nije sprint nego maraton koji ćemo trčati cele godine. Jarac, Devica i Bik imaju obilje energije i želju za kretanjem, putovanjima i zabavom. Ako i budete morali ostati na poslu, vrlo ćete se opušteno nositi sa obavezama.

Ali za Ovna, Lava i Strelca poslovna godina počinje dinamično. Srećom, volite izazove i uzbuđenja, a brzi razvoj situacije donosi zadovoljstvo. Blizanci i Vodolija trebali bi čuvati energiju radeći samo ono nužno. Rak i Vaga osećaju se pomalo iskorišćenim, kao da većinu obaveza moraju odrađivati sami.

Foto: Pixabay.com

Bilo da je reč o poslu, braku ili porodičnim obavezama, izborite se za drugačiju organizaciju. Ako budete uporni i ostanete smireni, neće biti otpora sa druge strane. Za Ribe i Škorpije bilo bi dobro obnoviti prijateljstva i društvene kontakte. Tokom godine oni će biti veliki oslonac kad god se pojavi prepreka koju ne možete sami rešiti.

Sa punim Mesecom u Raku 17. januara naša su srca prepuna svetlosti, baš kao veliko i sjajno Mesečevo lice. Spremni smo pomagati, boriti se za one koje volimo i ostati verni željama svog srca. Više vremena želimo provesti kod kuće, a uspomene nas snaže. Svaku nesigurnost skloni smo lečiti hranom. Rak, Jarac i Ribe hrane se osećajem sigurnosti koju im pruža stabilna partnerska veza. Usamljni se osećaju dobro u vlastitom društvu, a ako to žele, otvara se mogućnost novog, zanimljivog odnosa.

Ovan, Lav i Strelac iz oštrog poslovnog starta usporavaju radni ritam uz osećaj da je sve pod kontrolom. Odvojite više vremena za porodični život i odmor. Vaga, Blizanci i Vodolija uvek znatiželjni i spremni za druženje imaju potrebu ostati u nekoj vrsti zimskog sna. Osvešćuju što znači – manje je više, jer se napokon mogu fokusirati samo na sebe.

Bik, Devica i Škorpija preispituju svoja uverenja i otvaraju se učenju nečeg novog. Uporni i tvrdoglavi u svojim stavovima, spremni su promeniti mišljenje. U tome nema ništa loše dok god oko sebe širite pozitivnu energiju, ljubav i toleranciju.

Autor: Z.L.

Horoskop

SUTRA TAČNO U 8:44 STIŽE NAJMOĆNIJI ASTRO PERIOD: Ovim znacima će se život PROMENITI IZ KORENA

Sve više lekara govori o OVOJ DUGOROČNOJ POSLEDICI KOVIDA: Nije opasna, ali iz korena MENJA ŽIVOT

Lifestyle

Od lomljenja tanjira do specijalnog donjeg veša: Ovo su novogodišnji običaji širom sveta za koje se veruje da prizivaju sreću!

Horoskop

Ova TRI horoskopska znaka važe za NAJMIRNIJE BEBE, a jedan je NAJPLAČLJIVIJI od svih!

Horoskop

NAJUSIJANIJE GLAVE HOROSKOPA: Ova tri znaka u svakoj sekundi mogu da EKSPLODIRAJU!

Lifestyle

Ova 4 znaka pokazuju da ste pronašli srodnu dušu: Proverite da li ste sa pravom osobom

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)