Brak folk pevačice i njenog supruga harmonikaša odoleva svim izazovima skoro dve decenije

Javnost se još nije oporavila od šoka zbog kraha braka Harisa i Meline Džinović, a kao bomba odjeknula je vest da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić. Iako se čini da je epidemija razvoda zahvatila estradu i da neće zaobići nijedan višedecenijski brak, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške uveravaju nas u suprotno.

Pevačica je noćas tačno u ponoć svom suprugu uputila emotivnu video poruku kojom mu je čestitala rođendan. 

Viki se Tašketu obratila dirljivim rečima:

Za ceo svet si ti možda jedna osoba, ali za jednu osobu ti si ceo svet – poručila je pevačica, a ispod video snimka napisala „Mužiću moj, nek je srećan rođendan tvoj!!!“ 

Kako je pevačica sama ispričala jednom prilikom, njen i Tašketov brak nije u početku blagonaklono posmatran od strane najbližih ljudi u njenom okruženju, a protiv ozvaničenja veze bili su čak i njihovi roditelji.

Ipak, njih dvoje su uspešno odoleli svim izazovima i zajednicu krunisali rođenjem sina Andreja. Godinama su u skladnom braku, koji nisu pratili tračevi i skandali, a u maju ove godine proslaviće 17. godišnjicu.

Nova objava sina Dragane Mirković! Ovako Marko reaguje na razvod roditelja

sledeća vest

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst