Pop pevač ne krije da se svakodnevno odriče mnogih ukusnih jela

Željko Joksimović, proslavljeni kantautor, decenijama je na javnoj sceni i uvek izgleda isto, a nikada se nije ugojio. On je sada objasnio kako održava savršen izgled i opisao svoje obroke ističući da jednu namirnicu gotovo nikada ne unosi:

Foto: ATA Images

 

– Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima, avokadom, krem-​​sirom, dimljenim lososom, jajima i drugim. Posle doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan – istakao je poznati pevač i dodao šta je sve iz ishrane izbacio:

– Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz ishrane – kazao je on.

Željko je rekao da mu je beli šećer najveći neprijatelj i da se vremenom navikao da ga ne unosi u organizam.

– Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo – naveo je on.

Foto: ATA Images

 

Ishrana Željka Joksimovića raznovrsna je i podrazumeva unos ugljenih hidrata tokom dana. Osim zdrave ishrane, redovno vežbanje se podrazumeva, a pored teretane, Željko preferira i druge vrste sportskih aktivnosti.

– Vežbam redovno i kombinujem različite vrste vežbi. Na primer, volim biciklizam, vozim oko deset kilometara dnevno, često vozim i više od toga kroz Beograd – rekao je, pa dodao:

– U našem glavnom gradu ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta nedeljno, a u teretanu idem svaka dva dana. Imam prijatelje koji su fitnes-treneri i vežbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za telo i za posao koji obavljam – kazao je Joksimović.

Uputila mu emotivne reči! Mina Joksimović čestitala ocu rođendan, Željko blista od sreće (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst