Teodora Rumenova Andrejeva, poznatija pod pseudonimom Andrea, jo jednom je indirektno napala Jelenu Karleuu.

Jelena Karleua je pre dva dananastupala prvi putu Bugarskoj, tanije u Sofiji. Nastup je bio i vie nego uspean, a sudei po raznim snimcima na drutvenim mreama, atmosfera je bila na vrhuncu.

Nakon brilijantnog preformanska JK, oglasila se pevaica Teodora Rumenova, koja je „udarila“ po Bugarima zbog dive izSrbije.

Foto: printscreen instagram

– Svaka ast ovoj eni! Dola je, skupila pare bugarima kojetako uno vrea! uli smo pesmekoje ne zna niko, ak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvoa. Dola je sa svojom svitom, kojusmo isto mi platili i otila. Bravo! Za bolje i nismo!Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S.Ovo nije hejt, veoseaj za nacionalno samopotovanje!

Podsetimo, Jelena je nakon nastupa govorila za bugarske medije, koji su se odmah dotakliJeleninih rei od pre nekoliko meseci, kada je priala o domaoj muzikoj sceni.

Pop diva je tada tada istakla da joj se ne dopada to mnogi kopiraju „bugarska petparaka s*anja“, a sada je objasnila na ta je tano mislila.

Nisam ba tako rekla. Rekla sam malo krae i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevai vole da obrauju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski tre.A, Bugarska ima fantastinu muziku i fantastine pevae. Sa jednim sam snimila i duet -Azisom- rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i potuje.

sledea vest

Originalni tekst