Zdravko Čolić prošlog je vikenda bio posebni gost na vjenčanju sina jednog biznismena koje se održalo u elitnom beogradskom restoranu.

Poznato je da legendarni pjevač rijetko pjeva na privatnim proslavama, a prema našim saznanjima, mladenci su za Čolu morali izdvojiti čak 45.000 eura kako bi im svojim hitovima uveličao najljepši dan u životu.

Čolić je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaku minutu mini koncerta zaradio 1.000 eura. Naravno, pjevač je imao i specijalne uvjete kako bi uopće i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

‘Čola može birati gdje će nastupati. On ne prakticira pjevati na privatnim proslavama, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uvjete koji su mladenci i njihove obitelji ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da pozornica bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografiranja s gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu glazbu. Uz pjesmu ‘Tebe čuvam za kraj’ otplesan je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razniježeni dok je izvodio pjesmu ‘Ti si mi u krvi’. Odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal’, ispričao je izvor s lica mjesta.

Pored njega, svatove su zabavljali i folkeri – Violeta Viki Miljković i Radiša Trajković Đani koji su atmosferu doveli do vrhunca, a za to su, pored honorara, bili nagrađeni i odličnim bakšišom koji Čolić nije uzimao.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst