Jovan Memedović, usred višemesečne afere na RTS-u koja je kulminirala njegovim otkazom, oglasio se prvi put.

Voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na Radio-televiziji Srbije nakon 30 godina rada u toj medijskoj kući, a danas se ovim povodom prvi put i oglasio.

Nakon što je Milan Bukvić, tragač u kvizu “Potera” koji Memedović godinama unazad vodi, podelio sa gledaocima da će pitanja biti sve teža, Memedović je otkrio da li će, osim te, biti novih promena u svima omiljenom TV formatu:

Foto: ATAIMAGES

Jovan Memedović

Kao što će gledaoci videti, nema nikakvih promena. Moja emisija “Sasvim prirodno” ide u istom terminu, možda na papiru postoji neka promena, nisam više stalni član na plati RTS-a. Radio sam, eto, tih nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada. Voleo bih da me ne pominju više po neki drugim medijima, nema potrebe. Sve je u najboljem redu – kazao je Memedović.

Kako se navodilo, razlog njegovog odlaska sa RTS-a jeste Kodeks koji je usvojio UO Radio- televizije Srbije koji, naime, nalaže da zaposleni u toj kući, ne mogu, pored redovne plate, biti plaćeni i na projektima spoljnih produkcija.

Spominje se neki Etički kodeks, ja sam za to. Hajdemo, etički kodeks, poštujemo. Neka se primeni – zaključio je Jovan na RTS.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Mrežama se šire Memedovićeve golišave fotke! Jovan pokrio intimu peškirom, žene odlepile

sledeća vest

Sport

Preokretom do polufinala! Ons Žaber na spektakularan način savladala Ribakinu Bomba na Malom Kalemegdanu! Adam Hanga potpisao za Zvezdu! Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Košarka

Nastavlja se rat Obradovića i Ražnatovića

Nastavlja se rat menadžera Miška Ražnatovića i košarkaškog trenera Željka Obradovića. Poslednji kamen spoticanja u njihovom odnosu je dosadašnji košarkaš Partizana Jam Madar, koji je danas potpisao za Fenerbahče.

Originalni tekst