Poznati preljubnički par pregrmeo je brojne probleme, a čini se da je sad trenutak da malo predahnu 

foto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal
foto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal

Poznati fudbaler Đerar Pike i njegova nova devojka Klara Čija Marti u poslednje vreme izloženi su osudi javnosti zbog načina na koji su otpočeli svoju vezu – prevarom.

Iako su mnogi mislili da je u pitanju samo još jedna prolazna avantura ispostavilo se da odolevaju svim nedaćama.

Nedavno, Šakira je sa sinovima Milanom i Sašom otputovala u Majami, pa su Klara Čija Marti i Đerar Pike mogli malo da predahnu.

Ipak, fudbaler uskoro putuje kod bivše partnerke kako bi proveo desetak dana sa sinovima, a taj potez se baš i nije dopao Klara Čiji, jer nje nema na spisku putnika.

Ipak, čini se da se fudbaler trudi da i njoj pruišti što više lepih i romantičnih trenutaka. Naime, Klara Čija je upravo napunila 24. godine, a Pike je odlučio da je obraduje specijalnim poklonom.

U pitanju je putovanje na daleku destinaciju i to u Arapske Emirate. 

Par za sada odoleva svim kritikama koje su doživeli ponevši titulu najpoznatijih preljubnika
Par za sada odoleva svim kritikama koje su doživeli ponevši titulu najpoznatijih preljubnika foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia


Katalonac je odlučio da da sve od sebe i da na jedinstven način proslavi rođendan svoje partnerke.

Oni će u ovoj prelepoj zemlji provesti nekoliko dana kako bi u na najromantičnij način proslavili njen rođendan, prvi otkako je njihova veza postala javna.

Odmah nakon povratka sa odmora Pike kreće put Majamija, gde će ostati 10 dana, da vidi svoju decu koja više ne žive u Barseloni.

Originalni tekst