Autentična globalna pop-pank senzacija YUNGBLUD predstavlja ranjivi singl „breakdown.“ kojim ohrabruje ljude da žive i raduju se životu uprkos teškim trenucima! Numera u pop i hip-hop stilu nosi ozbiljnu liriku koja ima nameru da podigne svest o mentalnom zdravlju i suicidalnim mislima, ali na kraju donosi pozitivan zaključak i razloge za radost. Uz singl, objavljen je i  muzički video u stilu kratkog filma čiju režiju potpisuje Chris Bush.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Napisao sam ovu pesmu jer sam imao jednu od najtežih godina svog života. Konstantno se plašim činjenice da jako brzo idem ka dnu, a ceo život sam se osećao kao da nisam dovoljno dobar, koliko god imao motivacije da nastavim dalje. Uvek mi je bilo teško da se izborim sa svojim mrakom – svestan sam da ovo nije samo faza i zato konstantno tražim načine da se borim. Nekad je teško ustati iz kreveta, ispuniti svoje obaveze, mnogi od nas se osećaju beznačajno. Ova pesma je poruka koju šaljem samom sebi, da pokušam da postojim zajedno sa svojim nesigurnostima i mračnim stranama i uspem da se setim šta je stvarno vredno u životu jer ovaj svet je mnogo veći od mene samog. Setite se šta je ono pravo i važno – pomozite ljudima, budite dobri, pomozite svetu, pomozite sebi“, poručio je YUNGBLUD o teškoj temi koju obrađuje na novom izdanju.

Najnoviji singl dolazi samo nedelju dana nakon senzacionalnog koncerta koji je YUNGBLUD održao u beogradskom Hangaru, gde je zajedno sa predgrupom Only The Poets napravio atmosferu za pamćenje. Osim brojnih koncerata po Evropi i regionu, muzičar je aktivniji nego ikada i kada su nova izdanja u pitanju – godinu je započeo numerom „Abyss“, zatim je usledio hit „When We Die (Can We Still Get High?)“, a pevač je nedavno obradio i čuvenu numeru „I Was Made For Lovin’ You“ za potrebe filma „The Fall Guy“. Umetnik će svoj status na muzičkoj sceni zacementirati i sopstvenim festivalom pod nazivom BLUDFEST, koji će se održati u Velikoj Britaniji 11. avgusta i okupiti brojna slavna imena iz industrije.

Kompletan press kit sa fotografijama dostupan je na linku:

https://umusic.box.com/v/yungblud-breakdown     

Izdanje „breakdown.“ možete pronaći u svom PlayMPE playeru!

Izdanje „breakdown.“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

https://umrs.lnk.to/YUNGBLUDbreakdown.

U slučaju da već niste, preuzmite svoj Play Mpe Player sa adrese – http://goplay.plaympe.com/en/download.php

Username je vaša e-mail adresa, a ukoliko se ne sećate svoje šifre, možete je ponovo zatražiti klikom ovde.

Universal Music Serbia

www.universalmusic.rs

Originalni tekst