Foto: Dušan PešićSmena Igora Živkovića sa mesta načelnika Policijske uprave u Vranju najavljena je još pre nekoliko meseci, a sada je i ozvaničena imenovanjem novog šefa vranjske policije Saše Nedeljkovića.
Novi načelnik, koji je radio u Odeljenju za privredni kriminal i on je četrnaesti načelnik Policijske uprave u Vranju pod čijom ingerencijom su i policijske stanice u sedam opština Pčinjskog okruga.
Smena Igora Živkovića najavljena je pre nekoliko meseci i on je funkciju načelnika do formalne smene obavljao u v.d. stanju. Na tu funkciju imenovan je 2016.godine.
Zvaničnog obrazloženja iz MUP-a za promenu na čelnoj funkciji PU u Vranju nije bilo, a lokalni mediji odavno su spekulisali da bi Živković mogao da bude smenjen, navodeći njegov incident sa vranjskim biznismenom Dejanom Nikolićem“Kantarom“, kada je došlo do verbalnog sukoba i privođenja Nikolića.
Iz Nezavisnog sindikata policije (NSP) na društvenim mrežama „pozdravili su imenovanje Saše Nedeljkovića na mesto načelnika PU u ..Original Article