Vukadin je u emisiji ispričao dao je bratu momentalno dao otkaz u svojoj piceriji, jer nije želeo da toleriše njegovo ponašanje.

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob gostovao je u jednoj emisiji zajedno sa svojim bratom Tadijom Gojkovićem, gde su govorili o porodičnim biznisima. 

Foto: ATAIMAGES

Vuk Mob

Kako je Tadija rekao, on ima svoj studio za tetoviranje, dok Vuk pored primarnog zanimanja, muzike, ima i svoju piceriju u kojoj radi njihov najmlađi brat Vasilije Gojković. U jednom trrenutku se reper umešao i kroz smeh ispričao da je Vasiliju dao otkaz jer nije želeo da radi. 

– Mi imamo porodični posao, svako ima stranu gde radi. Ja na primer imam studio za tetoviranje, Vuk ima piceriju, Vasilije ima neki svoj posao. On i pored nas ima svoj posao – pričao je Tadija. 

Foto: Instagram printscreen

Tadija Gojković

– Dobio je otkaz pre neki dan – umešao se Vuk. 

– Kod rođenog brata u piceriji je dobio otkaz? – pitao je voditelj. 

– Šta me briga, budala jedna. Tri meseca je bio na bolovanju i nakon toga se vraća na posao i kaže da ima još šest dana neiskorošćenog odmora. Ja hoću da ga zadavim, hoću da ga na pola prepolovim – rekao je besno Vuk u emisiji „Lokal broj tri“, dok su se svi u studiju smejali. 

sledeća vest

Originalni tekst