Vuk Kostić i Marko Janketić u posljednjoj epizodi serije “Pjevačica” iznenadili su gledaoce gej scenom u kojoj dvojica glumaca stupaju u ljubavni odnos.

U epizodi druge sezone serije „Pjevačica“, prikazana je scena koja je izazvala veliku pažnju gledalaca, ali i korisnika društvenih mreža. Vuk Kostić, koji igra numerologa Vanju, i Marko Janketić, koji tumači Lokija, vjerno su dočarali intenzivnu ljubavnu situaciju između svojih likova u seriji.

U jednom momentu bili su jako blizu, pa je prvo Loki krenuo da poljubi Vanju, koji se prvobitno izmakao.

-Je l’ ti se bar malo dopadam – pita Loki, nakon čega kreće scena strasnog ljubljenja.

Inače, glumac Vuk Kostić nedavno je za Kurir otkrio da mu je drago što konačno tumači lik koji se znatno razlikuje od njegovih prethodnih uloga.

Riječ je o čovjeku povezanim sa svijetom estrade i muzike koji uživa u medijskom eksponiranju. Po profesiji je numerolog, a sve zajedno što ga karakteriše potpuno je suprotno od likova koje je do sada pred kamerom Vuk oživljavao.

-Oduševio sam se što ne igram opet policajca, vojnika ili ljubavnika, nego eto nekog potpuno drugačijeg što mi je bilo uzbudljivo. Svaki glumac je srećan kada je spektar karaktera likova koje treba da dočara što veći. I ja sam srećan kad jedan dan mogu da budem princ, drugi dan zlikovac, treći dan tata… Pa tako redom”, istakao je Vuk u razgovoru za Kurir povodom početka emitovanja “Pjevačice 2”.

Originalni tekst