Domaćini Vuk Kostić i Nebojša Neša Grbić su ispričali odakle im ideja za ovakav poduhvat da se bace u ugostiteljske vode.

 Mi smo dugogodišnji prijatelji, vezuju nas druženja po nekim mnogo lepim mestima i posle dugo godina smo došli na ideju zašto mi ne bi napravili neki kabare klub – rekao je nasmejani Vuk Kostić u jednom dahu, a zatim se nadovezao i Neša Grbić.

Miloš Rafailović

 

Neka naša ideja i koncepija je da napravimo dva puta nedeljno veče komedije ili neki skeč, neku varijantu sa inostranom muzikom, kubanskom, afričkom, domaćom naravno. Želimo da probamo da napravimo nešto da ne bude klasični kabare, nego intimnija varijanta – zaključio je Neša.

Popularni glumac Vuk Kostić je ispričao kako misli da će se snaći u novoj ulozi domaćina kabare:

Miloš Rafailović

 

Spreman sam da budem domaćin prijateljima i nekim ljudima koje poznajem dugo godina, imamo naš orkestar. To se već i dešava po nekim drugim kafanama, ovako samo imamo bazu, to mesto gde će nastupati mladi glumci, pevači, talenti.. Polu stend ap, lagana muzika, Balašević, Čola, Kuba, afrikana, neće biti klasičan izlazak – rekao je Vuk Kostić, koji će osim glumačke, sada imati i ugostiteljsku ulogu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst