Mirka je ispričala kako su Vujadin i ona mnogo posvećeni deci, kao i da fudbaler već sada sa naslednicama drži predavanje o momcima.

Glumica Mirka Vasiljević, pored svog primarnog posla, odlučila je da pokrene i privatan biznis. Naime, glumica zajedno sa svojom prijateljicom pravi torte od voća, a kako je priznala, to uopšte nije lako, iako deluje. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina… Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća. Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno, ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formi torte. Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh – kaže Mirka.

Ona je zatim progovorila i o porodici, deci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspeva da bude dobra majka.

– Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj – kaže ona. 

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Glumica je otkrila kako Vujadin već priča sa ćerkama o momcima. 

– Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: “Ma ja ću raditi onako kako ja želim“! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo „ne“, to znači ne, moraju da nas slušaju… Oboje smo policajci u kući – rekla je Mirka u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.


sledeća vest

Originalni tekst