BEOGRAD, 22. februar 2021, (Njuz) – Studentu Više trenerske škole i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću roditelji su zabranili gostovanja na televizijama zbog devetke koju je dobio na ispitu, saznaje Njuz.

Nešto slabiji uspeh u školi roditelji pripisuju njegovim čestim gostovanjima na televizijama koje mu odnose dosta vremena.

– Rekli smo mu da smanji odlaske na televizije i da se ozbiljnije prihvati knjige, ali on je nastavio da oraganizuje konferencije za štampu i daje intervijue. Da je bar to radio umereno, nego je u nekim emisijama poput “Ćirlice“ ili “Hit tvita“ umeo da ostane i po nekoliko sati. A dobro se zna da televizija i učenje ne idu zajedno – kaže Anđelko Vučić, otac studenta Aleksandra.

Posle tri desetke na ispitima Vučić je dobio devetku iz predmeta koji podrazumeva stalno prisustvo na vežbama, ali on je često izostajao.

– A zašto je izostajao? Zbog gostovanja na televiziji! E, pa nećemo tako. Od sad ima da zagreje stolicu i ne mrda nigde iz kuće sem kad ide na fakultet. U slučaju da ga uhvatim da nekoj televiziji daje izjavu putem zuma ili skajpa, isključiću mu internet pa će da se puši – preti predsednikov otac.

Anđelko Vučić kaže da je ovo samo prva mera i da je spreman i na rigoroznije kazne.

– Ukoliko se moj student u narednom ispitnom roku ne popravi prvo ću mu oduzeti mobilni telefon, a onda i zabraniti da se druži sa Bebom, Dodikom, Vulinom i ostalima, jer primećujem da loše utiču na njega. Nek prvo nek očisti godinu pa onda neka gostuje gde god hoće – kaže zabrinuti otac.

Bojan Ljubenović

The post Vučiću roditelji zabranili gostovanja na televizijama zbog devetke na ispitu appeared first on Njuz.net.

Original Article