BEOGRAD, 13. novembar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je novinare da je jutros upisao Visoku školu za fudbalske trenere, saznaje Njuz.

Vučić je tom prilikom istakao da je postao student po treći put i da će dati sve od sebe da ostvari dečačke snove svih građana koji već dve decenije maštaju o učešću naših fudbalera na Evropskom prvenstvu.

– Moja velika želja je da građani Srbije navijaju za našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu 2024. godine, ali da bi se to ostvarilo moram da upišem školu za trenere. Nisam spavao cele noći da bih spremio prijemni, ali neću zbog toga da kukam kao što bi neki radili, položio sam ga kao prvi na rang listi i malopre sam dobio indeks, zbog čega sam izuzetno ponosan – izjavio je on.

Vučić je rekao da će zbog novih obaveza morati malo da zapostavi ispite za košarkaškog trenera.

– Moj dečački san jeste bio da postanem košarkaški trener, ali su mi snovi građana Srbije na prvom mestu i zbog toga ću se posvetiti polaganju ispita za fudbalskog trenera. Na Visokoj školi za košarkaške trenere mi je pristojno išlo, položio sam tri kolokvijuma, ali ću sve to morati privremeno da ostavim po strani kako bismo se konačno plasirali na Evropsko prenstvo – objasnio je on.

Predsedik je dodao kako se nada da ćemo dobro početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo jer ne može da obeća da će diplomirati do marta 2021. godine.

– Alo loše krenemo u tim kvalifikacijama moraću dobro da zagrejem stolicu i diplomiram ranije nego što sam planirao – kazao je.

Soko Sokolović

The post Vučić upisao Visoku školu za fudbalske trenere appeared first on Njuz.net.

Original Article