BEOGRAD, 14. oktobar 2021, (Njuz) – U prisustvu najviših državnih funkcionera i predstavnika medija, predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Beogradu najmoderniju fabriku za proizvodnju opozicije. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik je istakao neophodnost ulaganja u inovacije i nove tehnologije.

– Ponosan sam što danas mogu da otvorim jedan ovakav pogon kakav nema nijedna država u regionu. Zahvaljujući njemu, Srbija će ubrzati svoj ekonomski rast i ostaviti konkurenciju daleko iza sebe – uveren je Vučić. – Kapacitet fabrike je dovoljan da, za početak, potpuno podmiri potrebe domaćeg tržišta, a sa stranim partnerima uveliko razgovaramo o mogućem izvozu u njihove zemlje. Srbija je odavno ekonomski lider regiona, a ovim potezom preuzimamo vodeću ulogu i na polju inovativnih tehnologija – jasan je predsednik. – Meni lično uopšte nisu potrebni novi opozicionari. Još uvek koristim stare, ali naši građani, s pravom, žele modernizaciju i ja to moram da im obezbedim – dodao je on.

Država je novčano pomogla izgradnju ove fabrike, a novi modeli opozicionih političara će vrlo brzo izaći sa proizvodnih traka.

– Fabrika je plod zajedničkog rada našeg stručnog tima i Vlade Srbije – kažu u menadžmentu ove kompanije. – Detaljno smo analizirali potrebe tržišta i verujem da će naši novi modeli zadovoljiti i građane sa najistančanijim ukusom. Naredne izbore ćemo dočekati sa širokom lepezom savremenih opozicionih političara različitih ideologija i programa. U ponudi ćemo imati desničare i levičare, nacionaliste i kosmopolite, one koji se zalažu za evroatlantske ili evroazijske integracije, ekologe, liberale i konzervativce, a svi modeli će imati mogućnost međusobnog spajanja i pravljenja različitih kombinacija. Očekujemo da ćemo, na obostrano zadovoljstvo, potpuno zadovoljiti sve ukuse i potrebe potrošača i da ćemo opravdati ulaganje države u našu fabriku – optimistično najavljuju investitori.

Bojan Savić

The post Vučić svečano otvorio novu fabriku opozicije appeared first on Njuz.net.

Original Article