PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće manifestaciju „Dani proje i sira“ u Medveđici, 17. avgusta 2024. godine13.15 časova.

ВУЧИЋ СУТРА У МЕДВЕЂИЦИ: Председник на манифестацији Дани проје и сира

Foto: Dragan Milovanović

Poseta će početi u 13.15 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Pročitajte više

KURSKA KLANICA: Ukrajinci se sakrili u kuću, a onda su Rusi udarili svom snagom (VIDEO)

KURSKA KLANICA: Ukrajinci se sakrili u kuću, a onda su Rusi udarili svom snagom (VIDEO)

PAKLENE borbe vode se u Kurskoj oblasti u Rusiji gde su ukrajinske snage 6. avgusta pokrenule veliku ofanzivu na neprijateljskoj teritoriji.

14. 08. 2024. u 10:26

RUSIJA ŽESTOKO NAPADNUTA TOKOM NOĆI: Eksplozije kod baze gde poleću migovi sa moćnim kinžalima (VIDEO)

RUSIJA ŽESTOKO NAPADNUTA TOKOM NOĆI: Eksplozije kod baze gde poleću migovi sa moćnim „kinžalima“ (VIDEO)

VORONjEŠKU i Kursku oblast u Rusiji sinoć su napale bespilotne letelice i rakete, a jutros je usledio napad i na Nižnjenovgorodsku oblast, prenosi Ukrajinska pravda.

14. 08. 2024. u 08:35

Komentari (0)

Najnovije iz rubrike

NA POMOLU TESNA SARADNJA: Udruženje za zaštitu prava LGBT populacije Da se zna pružilo podršku  antilitijumskim protestima u Srbiji

NA POMOLU TESNA SARADNJA: Udruženje za zaštitu prava LGBT populacije “Da se zna“ pružilo podršku “antilitijumskim protestima“ u Srbiji

UDRUŽENjE za pružanje psihološke i pravne pomoći LGBT populaciji u Srbiji ,,Da se Zna“ nedavno se oglasilo posredstvom društvenih mreža kako bi pružilo maksimalnu podršku učesnicima i organizatorima protesta protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, a predstavnici ove organizacije su datom prilikom u zvaničnom saopštenju naglasili i da ,,stoje solidarno“ uz trojicu ,,ekoloških“ aktivista koji su nedavno bili uhapšeni u Beogradu zbog blokiranja železničkog saobraćaja.

16. 08. 2024. u 17:55

Originalni tekst