Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obraćanja naciji osvrnuo se i na informacije koje su se pojavile u javnosti, a u vezi sa navodnom večerom koju je u Berlinu imao sa premijerom takozvanog Kosova Aljbinom Kurtijem.

– Obavešten sam o navodoj večeri sa Aljbinom Kurtijem koji minut pre nego što sam ušao u ovu salu – rekao je Vučić.

Kako kaže, sa Kurtijem se sreo zajedno sa posrednikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom prekjuče u Berlinu.

– Nisam nešto bio ješan. Bio sam u vrlo lošem raspoloženju posle tog susreta, koji je trajao negde do 22 sata uveče. Oko 22.45 sam stigao na jednu večeru, i na toj večeri se čak nisam ni osmehivao, jer mi je bilo vrlo loše zbog prethodnog susreta sa njima – kaže Vučić, prenosi Blic.

Navodi da je sa njim na večeri bila njegova ćerka, Milica Vučić.

– Ako im se od Milice Vučić učinio Aljbin Kurti, ja im čestitam. Ako sam na večeri bio sa Aljbinom Kurtijem, želim da kažem da se nikada u životu nisam rukovao sa tim čovekom, što baš nije ni normalno, složićete se – kaže.

– Ako to nije bila Milica, a bilo je još devet svedoka, „ako sam bio sa Aljbinom Kurtijem, ja od večeras nisam predsednik Srbije“. Ne tražim da neko ko je bezbroj puta lagao, toga odrekne, ali očekujem da kaže meni ili Milici: izvini, ne ličiš baš na Aljbina Kurtija. Devojka od 20 godina, ni po čemu nisu slični, već da se izvini javnosti zbog tih laži – rekao je Vučić.

Vučić nakon ribanja u Nemaćkoj: Preživećemo, ali se plašim svega što sledi

Original Article