Komentarišući strajk glađu opozicije, Aleksandar Vučić je rekao „da slobodno mogu da prestanu i da se vrate svojim obavezama – mogu da organizuju proteste svakog dana“, prenosi N1.

On je u svom obraćanju istakao da glađu štrajkuju i pristalice vlasti koji se „bore protiv izborne krađe ovih iz opozicije, ali to niko nije hteo da objavi“.

Vučić je podsetio na slučaj kada je Tomislav Nikolić štrajkovao glađu 2011. godine, navodeći da „time nije postigao ništa, samo što je ugrozio svoje zdravlje“.

„Neka se lepo vrate svojim obavezama. Mogu da organizuju proteste svakog dana. Svakog dana imamo proteste ispred Predsedništva“, rekao je predsednik.

Govoreći o izjavi Dragana Đilasa da je „Ana Brnabić kombinacija Sime Spasića, Vojislava Šešelja i Jovane Jeremić“, Vučić kaže da su sve troje mnogo časniji od Dragana Đilasa.

„Mislim da je Ani Brnabić važnije šta o njoj misle građani Srbije. Ja o njoj mislim sve najbolje. Mislim da je izrasla u velikog borca“, kazao je Vučić i dodao da se borila mnogo jače nego i potencijalni kandidati za predsednika Vlade.

Govoreći o najavljenim blokadama saobraćajnica u Beogradu i dolasku studenata iz Novog Sada da se pridruže beogradskim koleginicama i kolegama, Vučić je rekao da mu je u tome najvažnije da novosadski studenti plate kartu u vozu za Beograd, a da je već navikao na blokade i da će se sa tim nositi kao i da sad.

Post Views: 43

Originalni tekst