Vučić: O izbornim uslovima razgovaraću sa svima iz opozicije

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će o izbornim uslovima razgovarati sa svim predstavnicima opozicije, i onima koji te razgovore žele pod okriljem EU i onima koji razgovore žele bez posredovanja EU.

Aleksandar Vučić  Foto: Srđan Ilić
Aleksandar Vučić Foto: Srđan Ilić

On je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju Gradskog stadiona u Zaječaru rekao da je "siguran da će svi da razgovaraju".

"Naši predstavnici će sa svima da razgovaraju, sa nekima bez EU, sa nekima sa EU. Neki doživljavaju to kao mogućnost pritiska na Vladu i na predsednika. Ako mislite da će nekoga razgovori da dovedu na vlast – neće, izbori će da dovedu", rekao je Vučić.

On je naveo da su danas "izborni uslovi desetostruko bolji nego kada smo mi gubili i pobeđivali u opoziciji".

Predsednik je najavio da bi sutra u Srbiju trebalo da uđe gas iz Bugarske, te da se trenutno na Vrškoj Čuki kod Zaječara, gde gasovod "Balkanski tok" ulazi u Srbiju, proveravaju merne stanice.

"Verujem da će sutra da bude sve u redu. Veliki dan za Srbiju i u ekonomskom smislu, za stanovništvo i industriju", istakao je Vučić prilikom posete Zaječaru.

Zahvalio je svima koji su radili na projektu gasovoda.

"Sada možemo gas da primamo iz više različitih pravaca, to je za Srbiju odlična stvar", rekao je Vučić.

On je podsetio da su cevi postavljene od Vrške Čuke do granice sa Mađarskom i naglasio da je projekat značajan za celu zemlju.

Dodao je da još mora da se radi na izgradnji sekundarnog gasovoda, kako bi građani imali energetsku bezbednost i najjeftinije grejanje u svojim domovima.

Vučić je dodao da se radi na tome da gas bude dopremljen u sve gradove u Timočkom i Borskom okrugu, kao i do Vranja i Valjeva, kako bi se privuklo što više investitora.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article