Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je obišao skladišta Republičke direkcije za robne rezerve. On je tom prilikom istakao da je nestašica šećera veštački stvorena.

Izjavio je da šećera imamo dovoljno, da je „završena priča“ oko nestašice i da šećera danas ima u većini trgovinskih lanaca.

To je novinarima prilikom obilaska skladišta robnih rezervi u Beogradu i „pokazao“. Glasači SNS-a su možda netremice gledali u predsednika, jer se čoveku, odnosno predsedniku, kaže SNS poslovica, veruje samo na reč.

Prosto kao pasulj.

Međutim, bar su novinari mogli da bace pogled na zalihe koje su imale tu čast da statiraju dok je predsednik pričao o njima.

Mada, moguće da je Aleksandar toliko slatkorečiv da je opčinio i njih ili su samo u pitanju prorežimski orijentisani novinari, profesionalci – jer šećera nigde ne vidosmo.

– Zato smo vas i doveli ovde da vidite šta imamo u zalihama. Izloženi smo dodatnom pritisku i iz regiona jer se namirnice nabavljaju kod nas. Nisu ni samo oni iz regiona krivi za nestašicu šećera, ali mi smo sve to rešili – pohvalio se Vučić ostaje nejasno, da li zalihama, ili onima koje je doveo.

Ubrzo nakon njegovog obraćanja na Tviteru se pojavila slika silnih zaliha šećera koje se, kako stvari stoje, od danas pišu kao pasulj.

Da cela stvar bude urnebesnija, predsednik se „negledanjem u pasulj“ pohvalio i na svom Instagram profilu napisavši da ne postoji nijedna stvar zbog koje bi lagali narod, i naravno, ponovio da imamo više nego dovoljno šećera.

Pogađate, na slikama koje prate objavu u čijem fokusu je šećer takođe se vidi samo – pasulj.

Šećer ili pasulj, koga briga, predsednik je umirio narod a mi imamo pravo da ne gledamo televiziju ali i da ne verujemo svojim očima.

Gradonačelnik Novog Sada u izboru za poltrona godine: Andrej Vučić je najveći stručnjak kojeg imamo

Original Article