BEOGRAD, 16. mart 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, najavio je da će danas krenuti u kampanju od frižidera do frižidera. On je tom prilikom obećao građanima da će tokom naredne dve nedelje obići svaki frižider u Srbiji jer želi da pokaže da su za njega svi frižideri jednaki i da ne pravi razliku među njima.

– Ja mogu slobodno da kažem da poznajem svaki frižider u Srbiji, počev od najnovijih modela pa sve do onih starih i po nekoliko decenija. Za svaki znam kada je kupljen, gde je kupljen, koliko je plaćen i u kakvom je stanju. Obići ću svaki od njih želim da svi znaju da je za Srpsku naprednu stranku svaki frižider podjednako važan bez obzira na to da li je pun ili prazan, bez obzira na to ko je proizvođač i u kakvom je stanju – istakao je Vučić.

– Hoću da na licu mesta proverim šta kom frižideru nedostaje, sa kakvim se problemima svakodnevno susreće i da vidim šta mi kao država možemo da učinimo po tom pitanju, a siguran sam da možemo mnogo jer svaki frižider možemo da napunimo graškom, pasuljem i konzervama sardina. Ovo je prvi put u istoriji Srbije da neki predsednik obilazi frižidere i to je nešto na šta sam posebno ponosan. Neće biti lako jer je Srbija bogata frižiderima, ali vrednim i marljivim radom sve može da se postigne – rekao je lider naprednjaka.

Vučić je dodao i da će svakodnevno obilaziti televizore po Srbiji kako bi građane informisao o tome kakvo je stanje u njihovim frižiderima.

Soko Sokolović

The post Vučić najavio kampanju od frižidera do frižidera appeared first on Njuz.net.

Original Article