Vučić i O'Brajan o bilateralnim i odnosima na Zapadnom Balkanu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Robert O’Brajan razgovarali su danas o bilateralnim odnosima, kao i o situaciji u regionu Zapadnog Balkana.

Robert O'Brajan / Foto: Tviter
Robert O'Brajan / Foto: Tviter

Vučić je istakao da će Srbija poštovati dogovor iz Vašingtona o ekonomskoj normalizaciji i da se nada da će taj sporazum doprineti miru i stabilnosti u regionu, navodi se u saopštenju njegovog kabineta.
Dodao je da je otvaranje regionalne kancelarije američke Medjunarodne finansijske korporacije za razvoj u Beogradu snažna podrška društvenom i ekonomskom razvoju Srbije, ali i Zapadnog Balkana.
Savetnik za nacionalnu bezbednost SAD pozdravio je, kako se navodi u saopštenju, doprinos predsednika Srbije ispunjavanju cilja da Zapadni Balkan bude miran i stabilan region, privlačan za američke i druge strane investicije koje bi doprinele njegovom društvenom i ekonomskom razvoju.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article