BEOGRAD, 25. jun 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić dogovorili su tuču danas u Pionirskom parku posle radnog vremena, saznaje Njuz.

Prema svedočenju očevidaca jutros na pauzi za topli obrok Jeremić je u društvu par ortaka prišao Vučiču i pitao da li je tačno da ga je “sinoć na televiziji prozivao nešto”, a Vučić je odmah odgovoro: “Jesam, pa šta, imaš nešto protiv?”.

– Onda je nastalo blago koškanje koje su okupljeni odmah razdvojili. “Videćeš ti posle radnog vremena!”, tada je dobacio Jeremić, a Vučić je odvratio da ga čeka u parkiću iza Predsedništva. “Povedi i brata!”, dobacio je Jeremić i sa drugarima se udaljio – ispričao je jedan od svedoka koji je želeo da ostane neutralan.

Dogovoreno je da tuča bude fer, bez uplitanja drugih stranačkih kolega, samo pesnicama, bez korišćenja hladnog i vatrenog oružja.

– Očekujemo pravu beogradsku ferku. Vučić je blagi favorit jer je viši i ima duže ruke, ali je Jeremić mlađi i ima više međunarodnog iskustva. Obojica su bivši ministri odbrane pa će biti zanimljivo videti ko će prvi krenuti u napad – kaže svedok.

Kako saznajemo, prema pravilima srpske političke borbe tuča će trajati dok jedan od protivnika ne padne.

Bojan Ljubenović

The post Vučić i Jeremić dogovorili tuču u parkiću iza Predsedništva posle radnog vremena appeared first on Njuz.net.

Original Article