PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Ramazanski Bajram Rijasetu Islamske zajednice Srbije, glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАНСКИ  БАЈРАМ: Радосне тренутке празника проведите у породичној слози, заједно са вашим најближим и најдражим

Foto: Tanjug

Vučić je u čestitki poželeo da dani velikog i radosnog praznika, koji je izvorište duboke duhovne snage, budu vreme koje će novom snagom ojačati duh mira i tolerancije, duh istinskog zajedništva, istrajnog prijateljstva i skladnih međuverskih odnosa, na dobro Republike Srbije i svih naših građana.

– Iskreno želim da radosne trenutke bajramskih praznika provedete u porodičnoj slozi, zajedno sa vašim najbližim i najdražim, u obilju svakog dobra, radosti i blagostanja. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN – navodi se u čestitiki predsednika Republike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ĐOKOVIĆ I KAD GUBI - POBEĐUJE: Izašla nova ATP lista, a na njoj Srbin...

GLUMICA JOVANA BALAŠEVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE: Zaključao je u stanu i nije dao da izađe? - oglasila se glumica

Folkerka ima 28 godina i kupuje TREĆI stan na Vračaru

Folkerka ima 28 godina i kupuje TREĆI stan na Vračaru

ALEKSANDRA Mladenović ima samo 28 godina, a već kupuje treći stan, i to na jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, na Vračaru! Pevačica ne troši pare na skupocene krpice, obuću i satove, već svaki zarađeni dinar ulaže u nekretnine.

20. 04. 2023. u 21: 14

Originalni tekst