ŽELIMO da Beograd kandidujemo za centar evropske asocijacije za vodene sportove.

ВУЧЕВИЋ ОТКРИО: Кандидоваћемо Београд за центар Европске асоцијације за водене спортове

Foto: Printskrin/Instagram/milosvucevic

Ovo je najavio premijer Srbije Miloš Vučević na zvaničnom otvaranju Evropskog prvenstva u vodenim sportovima koji se prvi put održava u Srbiji od 10. do 23. juna.

On je podsetio da je pre 51 godinu u Srbiji održano Svetako prvenstvo u vodenim sportovima.

– Danas, posle toliko godine, baš u godini kada se održavaju Olimpijske igre ovo važno takmičenje biće u našoj prestonici – rekao je Vučević.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je ranije sastanak sa čelnicima vodenih sportova i tada su pokazane medalje koje će dobiti najbolji na ovom prvenstvu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

HOLANĐANI SU FAVORITI IZ SENKE NA EURU: Lale u generalnoj probi dočekuju ekipu koja je savladala Englesku pre nekoliko dana

NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali…

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne samo rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje „pogađa“ ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je „kriva“ poslednja informacija iz vrha UEFA.

10. 06. 2024. u 20:01

Originalni tekst