Pretplata na ovom sajtu na mesečnom nivou iznosi 9,99 dolara.

Milica Dabović i više je nego aktivna na sajtu za odrasle “Onlifans-u”, ali se tu nije zaustavila pa je otvorila profil i na “Fiesta Fans-u”.

U odnosu na “Onlifans” platforma “Fiesta Fans” manje je popularna, a kako navode na oficijalnom sajtu, preko nje je moguće zarađivati po minutu uz privatni video poziv, dodatno naplaćivati super ekskluzivan sadržaj, prodavati sopstvenu robu i dobijati pare svojim uključenjima uživo.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– “Fiesta Fans” je društvena mreža sa pretplatom na kojoj kreatori mogu da se povežu sa svojim fanovima i zarade. Nudi više funkcija i mogućnosti za zaradu od bilo koje platforme. Ne postoje limiti za zaradu za kreatore. Platforma je idealna za one sa velikim brojem pratilaca na mrežama – predstavljaju se oni na sajtu.

Milica Dabović na pomenutoj platformi ima 27 objava, koje su nedostupne za širu javnost dok se ne pretplate na njen profil. Pojedine se otvaraju samom pretplatom, dok za druge treba doplatiti od 50 do 250 dolara.

Njen profil zove se “Stefansmammy”, a pretplata za mesec dana iznosi 9,99 dolara.

Foto: Informer

 

Milica uz fotografije na profilu stavlja emotikone poljupca, ali i piše kako sadržaj nije za maloletnike.

“Malo bolje da se vidim”, “Jedva čekam da radim pozive sa vama”, “Čekam te na četu”, “Šta mislite o pozi”, “Video pozivi će biti ludnica”, samo su neki od opisa uz zaključani sadržaj.

– Konačno mesto gde ću držati privatne video pozive, samo na “Fiesti” odgovaram na poruke (poruke sa bakšišem imaju prioritet) – piše u opisu profila.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Oglasio se tiktoker nakon eksplicitnog snimka! Lazarev intimni video zapalio Tviter, evo šta je poručio!

sledeća vest

Originalni tekst