Marija Kulić govorila je za Informer o pretnjama Ivana Marinkovića da će njenoj porodici oduzeti starateljstvo nad Željkom.

Sinoć je u rijalitiju „Elita“ došlo do žestokog sukoba između Miljane Kulić i oca njenog deteta, Ivana Marinkovića, a on je u jednom trenutku čak zapretio da će Miljani oduzeti dete.

– Miljana Kulić je najgora majka na svetu. Sve za Željka je laž. To je jedina žena, koja nema starateljstvo nad detetom. Potrudiću se da u nekom trenutku Željko bude kod mene jer mislim da uz porodicu Kulić ne može da odrasta. Video sam da Miljana ne može da brine o detetu jer je alkoholičar – odgovorio je Ivan i time jasno stavio do znanja da će dati sve od sebe da oduzme starateljstvo porodici Kulić, a dok je on to govorio, Miljana je bila van sebe.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Mariju Kulić ove pretnje, međutim, ni najmanje ne pogađaju, jer kako kaže očigledno je da Marinkovića dete ne zanima i da je sve farsa.

– Ma to su gluposti! Njega dete u životu nije zanimalo. On je to oduvek pričao i u prošloj sezoni je sa ovom njegovom pričao o tome, ali od toga nema ništa. Njega dete ne intereuje, on neće obaveze, a za dete treba i živaca i vremena i mnogo para. Jedna školica, druga školica, vrtić privatni, sportić, ekskurzije, rekreativne nastave, sve se to plaća, tako da nema ništa od te priče. Detetu treba i vreme da se posveti, da se šeta, da mu se čita, da se recituje, peva… Niti on hoće obavezu, niti njega dete zanima, niti ima osećaj za decu. On samo mlati praznu slamu, jer nešto tamo mora da priča – kaže Marija za Informer i dodaje da je to deo Marinkovićeve taktike kao i prošle godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Prema njenim rečima, Ivan se normalno ponašao prema Miljani samo dok je ona bila u rijalitiju. 

– Nije mogao sa mnom, a sada je ona sama i on zna da nema ko da kaže šta treba i kad treba i onda koristi situaciju. Tek ovu njegovu ne zanimaju njegova deca, ona gleda sebe i trpi ga samo da se ne bi vratila u onu selendru pored Leskovca – smatra Marija.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Kulićka je prokomentarisala i Ivanovo vraćanje porocima.

– Vrlo brzo će da dobije cirozu jetre. On je početak ciroze imao još u „Parovima“, on je zbog toga prestao da pije. On nije debeo ali iz profila ima gornji stomak, to je specifično za ljude sa cirozom jetre. Njemu se jetra regenerisala za ove dve godine koliko nije pio uz pomoć ishrane i suplemenata, međutim, on pošto se vratio ponovo od toga nema ništa, brzo će on tamo gde treba, zato ga ova i pušta da pije da bi ona šupica ostala njoj. Mene njegove pretnje oduzimanjem starateljstva ne pogađaju, jer od toga apsolutno nema ništa – sigurna je Miljanina majka.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Kako kaže, on to radi čisto da se kaže nešto na njegovu temu i da ljudima da do znanja da ga dete zanima. 

Svim normalnim ljudima je jasno da mu deca nisu ni na kraj pameti, niti će biti. Kad nisu do sada neće nikada ni biti – zaključila je Marija.

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst