Glumica Mirka Vasiljević uživa u skladnom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro djece.

Osim što je posvećena porodici, glumica ne zapostavlja ni svoju karijeru. Ona se prisjetila jedne anegdote kada je bila na turneji sa folklorom.

  • Bila sam na turneji na Tajvanu mjesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu – počela je priču.

Mirka je uradila nevjerovatnu stvar.

  • Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo poslije koncerta slika s nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumjela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili djecu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem – prisjetila se Mirka Vasiljević.

Lijepa glumica je nedavno otkrila da njenoj djeci nije mjesto u medijima i da oni treba da odluče jednog dana da li će biti javne ličnosti ili ne.

  • Što se tiče djece, ne vidim potrebu, ni razlog da se oni pojavljuju u medijima jer oni su djeca, imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje. Jednog dana, ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim, iako je moj posao neizvjestan, ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam njima prva da pomognem, kome ću drugom, ako neću njima – rekla je Vasiljevićeva.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst